Ingrasaminte HIDROSOLUBILE HIFERT

Ingrasamantul NPK cu continut ridicat de fosfor de la PETRO STEDESAIngrasamintele Hifert satisfac nevoile de nutrienti ale plantelor, fiind bogate in ..

312 RON

Ambalaj: sac 25 kg.Ingrasamantul NPK cu continut ridicat de potasiu de la PETRO STEDESAIngrasamintele Hifert satisfac nevoile de nutrienti ale plantel..

314 RON

Ingrasamantul NPK cu continut 1-1-2 de la PETRO STEDESA. Ingrasamintele Hifert satisfac nevoile de nutrienti ale plantelor, fiind bogate in elemente a..

328 RON

Ambalaj: sac 25 kg. Ingrasamant NPK de la PETRO STEDESA, de tipul 1-2-1. Sursa de potasiu este sulfatul de potasiu (SOP) – N Total – 15% – N..

259 RON

Ingrasamantul NPK cu continut 1-2-1 de la PETRO STEDESA,Ingrasamintele Hifert satisfac nevoile de nutrienti ale plantelor, fiind bogate in elemen..

343 RON

Ambalaj: sac 25 kg. Ingrasamantul NPK de tipul 2-1-3 , foarte bun pentru culturile de padure si pomi fructiferi tineri, cand exista cer..

311 RON

Ambalaj: sac 25 kg. Ingrasamantul NPK cu continut echilibrat de azot, fosfor si potasiu de la PETRO STEDESA, util in toate fazele de ve..

326 RON

Ambalaj: sac 25 kg.Ingrasamantul NPK cu continut ridicat de azot de la PETRO STEDESA, avand urmatoarele elemente:Ingrasamintele Hifert satisfac nevoil..

273 RON

Ingrasamantul NPK cu continut ridicat de fosfor si 1% alge marine. Foarte util pentru fructele de padure, dar si pentru alte tipuri de c..

312 RON

Ingrasamantul NPK de tipul 2-1-2, avand alge marine pentru biostimulare. Pretabil mai ales pentru fructe de padure (afine, z..

307 RON

Ambalaj - SAC 25kg. Ingrasamantul NPK clasic, creat in special pentru culturile oleaginoase. Potasiul– sporește atât recolta c..

305 RON

Sulfatul de amoniu [(NH4)2SO4] a fost unul dintre primele si cele mai folosite surse de azot (N) folosite in agricultura ca si ingrasamant. Este cel m..

182 RON

Arata 1 pana la 12 din 13 (2 Pagini)