Ingrasaminte FOLIARE HIFERT

Ingrasamantul NPK cu continut ridicat de fosfor de la PETRO STEDESAIngrasamintele Hifert satisfac nevoile de nutrienti ale plantelor, fiind bogate in ..

183 RON

Ambalaj: sac 25 kg.Ingrasamantul NPK cu continut ridicat de potasiu de la PETRO STEDESAIngrasamintele Hifert satisfac nevoile de nutrienti ale plantel..

186 RON

Ingrasamantul NPK cu continut 1-1-2 de la PETRO STEDESA. Ingrasamintele Hifert satisfac nevoile de nutrienti ale plantelor, fiind bogate in elemente a..

179 RON

Ambalaj: sac 25 kg. Ingrasamant NPK de la PETRO STEDESA, de tipul 1-2-1. Sursa de potasiu este sulfatul de potasiu (SOP) – N Total – 15% – N..

169 RON

Ingrasamantul NPK cu continut 1-2-1 de la PETRO STEDESA,Ingrasamintele Hifert satisfac nevoile de nutrienti ale plantelor, fiind bogate in elemen..

174 RON

Ambalaj: sac 25 kg. Ingrasamantul NPK de tipul 2-1-3 , foarte bun pentru culturile de padure si pomi fructiferi tineri, cand exista cer..

171 RON

Ambalaj: sac 25 kg. Ingrasamantul NPK cu continut echilibrat de azot, fosfor si potasiu de la PETRO STEDESA, util in toate fazele de ve..

196 RON

Ambalaj: sac 25 kg.Ingrasamantul NPK cu continut ridicat de azot de la PETRO STEDESA, avand urmatoarele elemente:Ingrasamintele Hifert satisfac nevoil..

174 RON

Ingrasamantul NPK cu continut ridicat de fosfor si 1% alge marine. Foarte util pentru fructele de padure, dar si pentru alte tipuri de c..

207 RON

Ingrasamantul NPK de tipul 2-1-2, avand alge marine pentru biostimulare. Pretabil mai ales pentru fructe de padure (afine, z..

202 RON

Ambalaj - SAC 25kg. Ingrasamantul NPK clasic, creat in special pentru culturile oleaginoase. Potasiul– sporește atât recolta c..

176 RON

Sulfatul de amoniu [(NH4)2SO4] a fost unul dintre primele si cele mai folosite surse de azot (N) folosite in agricultura ca si ingrasamant. Este cel m..

71 RON

Arata 1 pana la 12 din 12 (1 Pagini)