HAZERA

Varietate destinată culturii de primăvară Se recoltează la 60-70 de zile de la plantare Varietate viguroasă, cu foliaj bine dezvoltat Inf..

61 RON

Varietate viguroasă, pentru recolte timpurii Necesită 75-80 de zile până la maturitate Produce inflorecențe albe, bine protejate de frunze, ..

76 RON

Hibrid pentru temperaturi descrescătoare în ultima parte a ciclului Bună legare la temperaturi înalte Recoltare după circa 100-110 de zile d..

79 RON

Formează foarte bine căpățâni în perioada cea mai călduroasă din an Varietate cu mare plasticitate tehnologică poate fi recoltată – cu o p..

79 RON

Hibrid cu dublă utilizare - pentru consum în stare proaspătă și pentru procesare Recoltare după 90-100 de zile de la plantare Producție ridi..

76 RON

Varietate cu aspectul preferat de piața Romaniei Recoltare din aprilie până în octombrie Planta viguroasă, cu foliaj mare, deschis ..

58 RON

Cel mai mare dintre pepenii galbeni tip Galia Ajunge la greutăți medii de 2-3 kg Forma fructului este rotundă Coaja aspră îi dă rezistenț..

61 RON

Alternativă cu miez portocaliu a pepenelui de tip Ananas  Pe lângă culoarea internă diferită acest tip prezintă și un alt gust și o altă a..

61 RON

Cel mai productiv și mai rezistent-după-recoltare din tipul Galia Extra-timpuriu, primele fructe se pot recolta după circa 75 de zile de la pla..

144 RON

Întrunește câteva superlative pentru tipul Galia - cel mai timpuriu, cel mai dulce, cel mai gustos Se poate cultiva în câmp liber sau protejat,..

90 RON

Noutate plină de dulceață și aromă Combină calitățile exterioare ale tipului Galia cu un miez portocaliu, foarte dulce și savuros Va..

61 RON

Apreciat de cultivatori pentru producțiile ridicate, greutatea fructelor, vitalitatea și rezistența* plantelor Apreciat de consumatori pentru m..

144 RON

Arata 1 pana la 12 din 47 (4 Pagini)