PETRO STEDESA

Ingrasamantul NPK cu continut ridicat de fosfor de la PETRO STEDESAIngrasamintele Hifert satisfac nevoile de nutrienti ale plantelor, fiind bogate in ..

312 RON

Ambalaj: sac 25 kg.Ingrasamantul NPK cu continut ridicat de potasiu de la PETRO STEDESAIngrasamintele Hifert satisfac nevoile de nutrienti ale plantel..

314 RON

Ingrasamantul NPK cu continut 1-1-2 de la PETRO STEDESA. Ingrasamintele Hifert satisfac nevoile de nutrienti ale plantelor, fiind bogate in elemente a..

328 RON

Ambalaj: sac 25 kg. Ingrasamant NPK de la PETRO STEDESA, de tipul 1-2-1. Sursa de potasiu este sulfatul de potasiu (SOP) – N Total – 15% – N..

259 RON

Ingrasamantul NPK cu continut 1-2-1 de la PETRO STEDESA,Ingrasamintele Hifert satisfac nevoile de nutrienti ale plantelor, fiind bogate in elemen..

343 RON

Ingrasamant echilibrat de la SC PETRO STEDESA, avand ca sursa de potasiu SULFATUL DE POTASIU, pentru culturile unde sulful este deficitar (oleaginoase..

315 RON

Ambalaj: sac 25 kg. Ingrasamantul NPK de tipul 2-1-3 , foarte bun pentru culturile de padure si pomi fructiferi tineri, cand exista cer..

311 RON

Ambalaj: sac 25 kg. Ingrasamantul NPK cu continut echilibrat de azot, fosfor si potasiu de la PETRO STEDESA, util in toate fazele de ve..

326 RON

Ambalaj: sac 25 kg.Ingrasamantul NPK cu continut ridicat de azot de la PETRO STEDESA, avand urmatoarele elemente:Ingrasamintele Hifert satisfac nevoil..

273 RON

Ingrasamantul NPK cu continut ridicat de fosfor si 1% alge marine. Foarte util pentru fructele de padure, dar si pentru alte tipuri de c..

312 RON

Ingrasamantul NPK de tipul 2-1-2, avand alge marine pentru biostimulare. Pretabil mai ales pentru fructe de padure (afine, z..

307 RON

Ambalaj - SAC 25kg. Ingrasamantul NPK clasic, creat in special pentru culturile oleaginoase. Potasiul– sporește atât recolta c..

305 RON

Arata 1 pana la 12 din 13 (2 Pagini)