PETRO STEDESA

Îngrășământ pentru fertilizare atât radiculară cât și foliară. Contine 21% Zinc Avantaje:– complet solubil– poate fi asimilat atât ..

300 RON

Ingrasamantul NPK cu continut ridicat de fosfor de la PETRO STEDESAIngrasamintele Hifert satisfac nevoile de nutrienti ale plantelor, fiind bogate in ..

281 RON

Ambalaj: sac 25 kg.Ingrasamantul NPK cu continut ridicat de potasiu de la PETRO STEDESAIngrasamintele Hifert satisfac nevoile de nutrienti ale plantel..

258 RON

Ingrasamantul NPK cu continut 1-1-2 de la PETRO STEDESA. Ingrasamintele Hifert satisfac nevoile de nutrienti ale plantelor, fiind bogate in elemente a..

251 RON

Ingrasamantul NPK cu continut 1-2-1 de la PETRO STEDESA,Ingrasamintele Hifert satisfac nevoile de nutrienti ale plantelor, fiind bogate in elemen..

275 RON

Ingrasamant echilibrat de la SC PETRO STEDESA, avand ca sursa de potasiu SULFATUL DE POTASIU, pentru culturile unde sulful este deficitar (oleaginoase..

242 RON

Ambalaj: sac 25 kg. Ingrasamantul NPK de tipul 2-1-3 , foarte bun pentru culturile de padure si pomi fructiferi tineri, cand exista cer..

243 RON

Ambalaj: sac 25 kg. Ingrasamantul NPK cu continut echilibrat de azot, fosfor si potasiu de la PETRO STEDESA, util in toate fazele de ve..

241 RON

Ambalaj: sac 25 kg.Ingrasamantul NPK cu continut ridicat de azot de la PETRO STEDESA, avand urmatoarele elemente:Ingrasamintele Hifert satisfac nevoil..

206 RON

Ingrasamantul NPK de tipul 2-1-2, avand alge marine pentru biostimulare. Pretabil mai ales pentru fructe de padure (afine, z..

253 RON

Ambalaj - SAC 25kg. Ingrasamantul NPK clasic, creat in special pentru culturile oleaginoase. Potasiul– sporește atât recolta c..

243 RON

Arata 1 pana la 12 din 14 (2 Pagini)